Besteforeldre i klimakamp – se bilder

sdr

Mange røde hatter var i aksjon under Arendalsuka, og mange hyggelige bilder strømmet inn til redaksjonen. De forteller om engasjement og handlingsoptimisme og en ny rolle for besteforeldre i samfunnet. – Det er ikke nok å øse kjærlighet over de små, sier Gro Nylander (midt i bildet). Vi må løfte blikket og bidra til at kloden vår fortsatt er god å leve på når barnebarna våre blir voksne!

Bildene er tatt av Svein Rognlien, Ola Dimmen og Ivan Chetwynd. Hvis du klikker på ett av dem, så får du opp en karusell med piler for å navigere mellom bildene.

[WRGF id=54665]

 

Spre klimavett,
del denne saken!

3 kommentarer

 1. Elisabeth Tveter Briseid | 21.08.2019

  Hjertelig takk for innsatsen! Dere inspirerer!

 2. María Mercedes BREKKE | 21.08.2019

  En stor takk til alle dere som var i aksjon under Arendalsuka! Det er veldig flott å lese at dere veket stor oppmerksomhet. Tusen takk for så mye entusiasme og stor innsats!
  Gratulerer og stor klem til dere!

 3. Grethe Horn Mathismoen | 25.08.2019

  Stor betydning at dere deltar så aktivt under Arendalsuka. Glimrende. Fint med alle bildene, inspirerende dokumentasjon til bruk senere.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*