Humør og kampvilje i Bergen

demo b 3

Det ble en skikkelig bra markering ved AP Hordaland sitt årsmøte i Bergen lørdag formiddag, forteller Bjørghild des Bouvrie fra Besteforeldreaksjonen. – Natur og Ungdom hadde organisert det hele riktig fint, og i et flott opptog dro vi fra fra Bryggen til Folkets hus, mens vi ropte slagord og sang om et oljefritt LoVeSe. Været var fint og humøret på topp og vi holdt på i over to timer. Flere appeller ble holdt. Etter en stund troppet det opp en gruppe motdemonstranter fra Fellesforbundet, med ærverdig fane og mot-slagord. Det oppsto nesten en slags vekselsang mellom vår gruppe og deres! Hvem som vant får tiden vise …

… og alle bilder var ved Bjørghild des Bouvrie, her sammen med Gunnar Kvåle.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*