Vi sees på festival!

klimafestivalen nyhetsbrev

I dag  går startskuddet for den tredje Klimafestivalen § 112, med rekordmange arrangementer i Oslo, Porsgrunn, Drammen, Molde og mange flere steder. Det samlende fokuset i festivalen er Grunnlovens § 112, som sier at Norges befolkning har rett på et sunt miljø, og at naturens mangfold og ressurser skal bevares for etterslekten. Klimafestivalen vil styrke fellesskapet mellom alle som brenner for disse verdiene, gjennom foredrag og debatter, teaterforestillinger, kunstutstillinger, humorshow, konserter, matkurs og moteshow. Se dagens nyhetsbrev fra Norsk klimanettverk og følg festivalen på Facebook!

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*