Kulturell oppvarming

dnt-logoEr du i Oslo sentrum formiddagene 25, 26 og 27 januar? Har du lyst å oppleve skuespillere, visesangere og forfattere som slår et slag i kampen mot global oppvarming og for et grønt mentalitetsskifte? Da må du passe på å få med deg de gratis formiddagsarrangementene ved Det Norske Teatret – i samarbeid med Besteforeldrenes klimaaksjon. Det inngår i Klimafestivalen § 112.

Ser fram til
Norsk klimanettverk er initiativtaker og koordinator for den ti dager lange Klimafestivalen, i samarbeid med mange ulike aktører og organisasjoner landet rundt. Besteforeldreaksjonen har ansvaret for viktige arrangementer i Molde, Drammen og Grenland – og altså i hovedstaden, der Det Norske Teatret stiller opp med medarbeidere, kreativitet og lokaler. Nestleder i Besteforeldreaksjonen, Finn Bjørnar Lund, er svært fornøyd med at de har fått til dette. Han håper mange medlemmer vil benytte anledningen. Smørbrød, kaffe og hjemmebakte kaker kan kjøpes i kafeen i teateret, og dette er tre formiddagstreff vi har all grunn til å se fram til, sier han.

kima-poesi

25 januar: Noen av de mest kjente skuespillerene på Det Norske Teatret, Wenche Medbøe, Hildegunn Riise og Sigve Bø, leser dikt:

dnt-1

26 januar: Lunch&lyrikk etterfulgt av seminar.
12.00 – 12.30: Birgitte Grimstad og Lars Klevstrand synger og leser tekster:

dnt-2

12.45 – 14.15: Hvordan kan vi formidle klimakunnskap? Innledning ved professor Jon Frode Blichfeldt. Gruppesamtaler om å bruke kunnskap i klimakampen foran stortingsvalget 2017.

27 januar: Lunch&Lyrikk ved forfattere. Inger Elisabeth Hansen og Torgeir Schjerven leser egne tekster:

dnt-3

 

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*