Hva skjer i Polen?

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    mandag 29. nov 2010
  • AV:
    Redaksjonen

FNs klimatoppmøte er i år lagt til Katowice i Polen, og begynner om få dager. Svein Tveitdal forventer at møtet vil være preget av stort alvor, etter nye klimarapporter som viser gapet mellom Paris-målene og den faktiske klimapolitikken som føres av de fleste land.

Svein Tveitdal er tidl. FN-direktør, og leder av Klimavalg 2013. Akkreditert  NGO-deltaker i Katowice for Besteforeldrenes klimaaksjon.

DIN TEKST:
Jeg har fulgt klimadebatten og klimaforhandlingene i flere tiår. Det er ingen tvil om at …………………………. osv.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*