Stavanger: BKA-aksjoner før landsmøtet

  • DATO: 
    10/05/2023 - 12/05/2023
  • Klokkeslett: 
    onsdag kl 00:00 til fredag kl 23:59

Aksjoner i BKA-regi i forkant av landsmøtet 13. og 14. mai i Stavanger

Vi inviterer alle våre medlemmer enten de skal på landsmøtet eller ei, til flere aksjoner i dagene før landsmøtet. Vi vil være mest mulig synlig på Stavangers torg og utenfor Equinor når vi først har lagt landsmøtet dit. Det er bare å møte opp dersom dere er i nærheten.

Onsdag 10. mai kl. 12-13 på Torget ved Domkirken og Vågen: Her blir det utdeling av nylaget løpeseddel Staten må styre Equinor og vervebrosjyrer. Det blir dessuten et stunt som tas opp på video, og der vi gjør Equinor om fra et svart til et grønt selskap. Det må være lov å sette dette ønsket på spissen, tenker vi.

Onsdag 10. mai kl. 13.30-15.00 på Forus i forkant av og utenfor Equinors generalforsamling: Vi stiller oss pent og pyntlig med våre hatter og plakatvester utenfor inngangen, samt to bannere. Det blir noe rolig gjentakelse av et vers av en sang. Equinor er informert om vår tilstedeværelse og vil ikke nekte oss å være der. Det kommer også representanter fra Greenpeace og fra Natur og ungdom. Vi er i kontakt med Greenpeace og er enig om å koordinere de ulike bidragene til markeringen. 4 medlemmer fra BKA – Bente Bakke, Even Bakke, Guttorm Grundt og Gro Nylander – vil legge fram aksjonærforslag som dere kan lese mer om på hjemmesiden.

Torsdag 11. mai kl. 12-14 på Torget ved Domkirken og Vågen: Stand med utdeling av løpeseddelen og vervebrosjyrer. De som ønsker det, kan gå klimavandring i gatene omkring med hatt og plakatvest (og vervebrosjyrer i lommen til spesielt interesserte man treffer underveis). Alt er ordnet med tillatelse og melding til politiet.

Fredag 12. mai kl. 12-14 på Torget ved Domkirken og Vågen: Stand og klimavandring som på torsdag.

Vel møtt alle som kan!

Linda Parr, styreleder og Silvia Kriz, leder av lokallaget i Sør-Rogaland

Spre klimavett,
del denne saken!