Besteforeldrene inntar Arendalsuka

DATO: 13. aug 2018 - 15. aug 2018

KLOKKESLETT: mandag kl 11:00 til onsdag kl 16:00

Oslo-laget av Besteforeldreaksjonen vil dette året organisere et 3-dagers «stunt» i Arendal for å gjøre oss synlig. – Vi skal bruke en barnevogn som en rullende stand og har med oss trubaduren Ola Dimmen, forteller lokallagsleder Linda Parr.

Vi er i øyeblikket seks stykker som har bestemt oss for å dra, men vi ønsker flere velkommen til det store politiske verkstedet i Arendal i sommer.

Vi konsentrerer vår innsats om de tre første dagene fra mandag 13.8 til onsdag 15.8. Da skal vi rulle rundt i gatene med barnevogna lastet med materiell og kanskje en symbolsk jordklode. Da regner vi med å få til gode samtaler med folk om klima. På mandag 13.8 kl 16-18 blir vi også medarrangør for et debattmøte om hvordan vi sikrer en rettferdig omstilling for det grønne skiftet innenlands og utenlands.

Har du anledning til å delta noen av dagene, gi beskjed til Linda Parr så fort som mulig og senest 30. juni. Epost: famparr@online.no Tlf  456 65 780 Si fra hvilke netter du trenger overnatting. Privat overnatting hos medlemmer i Arendals-området kan ordnes. Selv kommer jeg til å reise fra Oslo søndag ettermiddag og returnere onsdag ettermiddag.

Moro på stand for Besteforeldreaksjonen under Arendalsuka 2016: Finn Bjørnar Lund og Ola Dimmen.