– Politikerne tar ikke nok ansvar

havikTorgeir Havik fra Steinkjer tar toget til Paris for å kjefte opp verdenslederne, forteller Trønderavisa. – Det er hårreisende at vi fortsetter å ødelegge miljøet rundt oss, og at det gjøres så lite med det, sier han. I 20 år har jeg latt meg engasjere for miljøet og heldigvis er det kommet på dagsorden igjen, men det går for tregt. Jeg reiser nedover for å vise verdenslederne at vi har en sterk stemme og vil bli hørt. Vi står overfor en trussel som er så dramatisk at vi ikke forstår det selv ennå. Men ingen tar tak. Derfor blir det herlig å bli med folkemengdene i Paris og være med å fortelle verdenslederne hvor skapet bør stå. Se Trønderavisa her.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*