O jul med din glede …

idar julehilsen

«Ho ho! Her kommer årets julekort, hvis du vil ha. Ikke skeddersydd for BKA, men et produkt av en juletradisjon jeg har med å tegne en kommentar til aktuelle saker. I år måtte det bli ‘strømkrisa’. Vedlegger også kortet fra 2018 som er en mer direkte kommentar til klimakrisa. Hilser til deg og alle BKA-ere – god jul og godt nytt år!» Idar Støwer, Trondheim.

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Oddbjørg Langset | 26.12.2021

    Takk pensj. arkitekt Idar! Jeg håpte noe slikt kom for å sende klima- og miljøbevisste venner!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*