Bli en facebook-aktivist!

facebokk aktivist

Koronaen tvinger oss til å sitte mer hjemme, gjør noe positivt ut av det! – Det oppfordrer 23 år gamle Merete Bertheau, som er engasjert for å hjelpe til å få fart i vervekampanjen. Vi kan gjøre oss mer gjeldende på sosiale medier, mener hun. Derfor har hun laget et lynkurs for deg som vil bli aktiv på facebook, og bruke PC og mobil til å få flere engasjert!

– Husk at Besteforeldrenes klimaaksjon er en unik stemme i klimadebatten. Som ingen andre har dere satt fokus på spørsmålet: Hvor går grensene for byrdene én generasjon har lov å velte over på neste generasjon? Et grunnleggende moralsk spørsmål som mange forstår betydningen av.

Her følger en oppskrift på hva du kan gjøre på facebook for å bidra til å holde fokus på generasjonsansvaret, og minne om at BARNAS KLIMA ER VÅRT ANSVAR!
Design ved Merete Bertheau.– Klikk på bildet for en rask repetisjon:

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Steinar Winther Christensen | 30.11.2020

    Kjempebra! Nå må vi alle virkelig på Facebook -banen!

  2. Marit Evensberget | 30.11.2020

    Dette er fint og viktig. Håper og ønsker at dere i tillegg til klimaet, også setter søkelyset på det økende tapet av naturmangfold, gjennom vindkraftutbygging, hyttefelt, veiutbygging mm.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*