Hva skal jeg gi til jul …?

bjørgild gavekort
På verandaen i Fusa, med vakre Bjørnafjorden i bakgrunnen. Bjørghild med årets julegave, gavekort for medlemskap 2020.

– Gi et medlemskap i Besteforeldreaksjonen! Den perfekte julegave til venner og bekjente som har «alt», sier Bjørghild des Bouvrie. Hun er organisasjonssekretær og sørger for at gavebrevet kommer fram i tide. I det siste har vi hatt en betydelig medlemsvekst, forteller hun. Men vi må bli enda mange flere hvis vi skal få politikerne til å ta de grep som må til for at verdens barn skal ha en trygg framtid!

Medlemskapet koster kr 300 per år. Du betaler for første året, dvs. 2020. Neste år får mottakeren et kontingentkrav og kan selv velge å fortsette som medlem.

Kontonummer til Besteforeldrenes klimaaksjon: 1254.05.80535, Pb 10, 5648 Fusa. Skriv «Gave til (navn)» i meldingsfeltet. Så snart vi har mottatt gavekontingenten og ferdig utfylt skjema, sender vi med e-post et GAVEBREV til deg – som du selv kan skrive ut og sende eller overrekke til den som skal bli medlem.

Har du spørsmål, send en e-post til
post@besteforeldreaksjonen.no
Du kan også ringe til Bjørghild: tlf 486 04 216

Hvem skal motta gaven

Navn:

Adresse:

Postnummer og sted:

Telefon:

E-post:

Din personlige melding til mottaker:


Ditt navn og adresse

Navn:

Adresse:

Postnummer og sted:

Telefon:

E-post:


Ved å sende inn dette skjema aksepterer du at vi kan lagre og bruke din kontaktinformasjon med formål om å kommunisere med deg i tråd med vår gjeldende Personvernerklæring

 

!Vær den første til å kommentere

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*